zaštita podataka o ličnosti

Projekat “Zaštita podataka o ličnosti kao osnovno ljudsko pravo“ sprovodi organizacija Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Mrežom odbora za ljudska prava u Srbiji (CHRIS), uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Fondacije za otvoreno društvo Srbija.

Pokrenuta platforma o zaštiti podataka o ličnosti

Podeli na Facebook-uRetvitujPodeli na Google+Podeli na LinkedInPošalji na email

Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Mrežom Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS mreža pokrenuli su platformu o zaštiti podataka o ličnosti sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju prava na privatnost, naročito u oblasti zaštite podataka o ličnosti. Takođe, ova platforma može poslužiti rukovaocima podataka o ličnosti da se dodatno upoznaju sa svojim zakonskim obavezama. Trudićemo se da redovno objavljujemo aktuelne zanimljivosti i na praktičan način ovu oblast približimo široj javnosti. Na platformi će biti dostupni tekstovi iz domaće i inostrane štampe, eseji, podcasti, video materijali, blogovi, kao i drugi materijali koji obrađuju praktična pitanja iz oblasti zaštite privatnosti.

Ova platforma izrađena je u okviru projekta “Zaštita podataka o ličnosti kao osnovno ljudsko pravo”. Projekat finansiraju Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji i Fondacija za otvoreno društvo Srbija.

tagovi:

Uroš radi u organizaciji Partneri za demokratske promene Srbija na projektima o zaštiti podataka o ličnosti kao menadžer projekta i urednik je ove internet platforme.

Ostavi komentar:

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *