zaštita podataka o ličnosti

Projekat “Zaštita podataka o ličnosti kao osnovno ljudsko pravo“ sprovodi organizacija Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Mrežom odbora za ljudska prava u Srbiji (CHRIS), uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Fondacije za otvoreno društvo Srbija.

Autori

Andrej Diligenski

Magistar prava Andrej Diligenski, poverenik za zaštitu podataka firme Simacek Facility Management Group GmbH, Beč, saradnik instituta Evropski centar za elektronsku trgovinu i internet pravo, Beč

Opširnije...

Uroš Mišljenović

Uroš radi u organizaciji Partneri za demokratske promene Srbija na projektima o zaštiti podataka o ličnosti kao menadžer projekta i urednik je ove internet platforme.

Opširnije...

Milica Bogdanov i Jelena Jović

Milica Bogdanov diplomirani andragog, predaje na Filozofskom fakultetu, odsek za Andragogiju. Jelena Jović apsolvent na Filozofskom fakultetu, odsek za Andragogiju,radi kao komercijalni fotograf u Istockphoto. Zajedno se bave problemom ljudskih prava i zaštite podataka o ličnosti.

Opširnije...

Ana Toskić

Ana je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde trenutno završava i master studije na programu Master in European Integration. Radi u organizaciji Partneri za demokratske promene Srbija kao menadžerka projekata iz oblasti vladavine prava.

Opširnije...

Tamara Magdelinić

Tamara je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završila i master studije na smeru za međunarodno pravo. Radi u organizaciji Pravni skener na poslovima pružanja pravne pomoći i analizama pravnih akata.

Opširnije...