zaštita podataka o ličnosti

Projekat “Zaštita podataka o ličnosti kao osnovno ljudsko pravo“ sprovodi organizacija Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Mrežom odbora za ljudska prava u Srbiji (CHRIS), uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Fondacije za otvoreno društvo Srbija.

Saveti

Stranice u okviru ove sekcije sajta namenjene su informisanju posetilaca o pravu na privatnost. Na stranici Pravna pomoć od pravnog tima Partnera Srbija i CHRISa možete dobiti besplatni pravni savet u vezi zaštite privatnosti. Pre nego što postavite pitanje potrebno je da pročitate i prihvatite uslove korišćenja.

Na stranici Česta pitanja nalaze se odgovori na pitanja u vezi kojih građani imaju najviše nedoumica.

Na stranici E-learning nalaze se kratke prezentacije koje će posetiocima pružiti teorijske i praktične informacije o sadržaju prava na privatnost i zaštitu podataka o ličnosti, kao i o mehanizmima za zaštitu privatnosti u našoj zemlji.

Na stranici  Komentari sa posetiocima sajta možete podeliti svoje dileme i iskustva u vezi privatnosti. Pre nego što pošaljete komentar potrebno je da pročitate i prihvatite uslove korišćenja.

Sadržaje na stranici Iskustva priređuju administratori sajta na osnovu najzanimljivijih komentara posetilaca sajta