Partneri Srbija

Odlaže osnovna obuka za posrednike medijatore u Beogradu

30.01.2020.

Prateći razvoj epidemiološke situacije u Srbiji, a u cilju zaštite zdravlja svih učesnika obuke i smanjenja rizika za dalje širenje korona virusa (COVID-19), Partneri Srbija doneli su odluku da se do daljnjeg odloži Osnovna obuka za posrednike – medijatore, planirana za mart 2020. godine.

Za nove termine naših obuka, pratite naš sajt i FB stranicu.

————————————————–

Partneri Srbija u saradnji sa Nacionalnim udruženjem medijatora Srbija (NUMS) organizuju

OSNOVNU OBUKU ZA POSREDNIKE – MEDIJATORE

19, 20, 26, 27. i 28. marta 2020. godine u Beogradu

u Belgrade City hotelu, Savski trg 7

Cilj obuke: Sticanje znanja i veština za obavljanje poslova posredovanja – medijacije u rešavanju sporova, unapređenje veština komunikacije i pregovaranja, upravljanja i rukovođenja, prevencija i rešavanje sukoba u svakondnevnom radu.

Obuka se organizuje u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika („Službeni glasnik RS“, br. 146/14) i predstavlja jedan od uslova za dobijanje Dozvole za posredovanje i sticanje prava na upis u Registar posrednika pri Ministarstvu pravde RS.

PREDAVAČI:

  • Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka, Centar za alternativno rešavanje sukoba
  • dr Jelena Arsić, medijatorka, Pravni fakultet Univerziteta Union
  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, Partneri Srbija

Obuka je namenjena rukovodiocima i zaposlenima u javnim i privatnim institucijama, nezavisnim telima, organizacijama i udruženjima građana, lokalnim samoupravama, direktorima i menadžerima privrednih društava, nezavisnim konsultantima i ekspertima svih profesija, advokatima, pravnicima, psiholozima, pedagozima, stečajnim upravnicima, kao i drugim profesijama, te svima koji žele da ovladaju veštinama konstruktivne komunikacije, pregovaranja i medijacije.

 Termini obuke:

  • 19. i 20. mart (četvrtak i petak): od 15:00 do 20:00
  • 26. i 27. mart (četvrtak i petak): od 15:00 do 20:00
  • 28. mart (subota): od 09:00 do 15:00

Kotizacija iznosi 34.500,00 dinara i obuhvata nastavu, priručnik za obuku, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 5 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj obuci.

Plaćanje se može izvršiti u 3 rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, odnosno po dobijanju profakture, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga i treća rata mogu uplatiti najkasnije 3 (tri) dana pre početka seminara.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara i slanjem na email adresu office@partners-serbia.org.

PRIJAVNI FORMULAR (.word)

POZIVNO PISMO (.word)

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-551.