Partneri Srbija

Akreditovana osnovna obuka za medijatore

01.02.2021.

ADR Partners, u saradnji sa Partnerima Srbija i Nacionalnim udruženjem medijatora Srbije,

organizuje akreditovani onlajn trening

OSNOVNA OBUKA ZA MEDIJATORE – POSREDNIKE

1, 3, 5, 8, 10. i 12. marta 2021.
Putem ZOOM internet platforme

Cilj obuke: Sticanje znanja i veština neophodnih za obavljanje poslova posredovanja – medijacije u rešavanju sporova, unapređenje veština komunikacije i pregovaranja, prevencije, upravljanja i rešavanja sukoba.

Obuka se organizuje u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika (Sl.gl. RS br. 146/2014), i predstavlja jedan od uslova za dobijanje Dozvole za posredovanje i sticanje prava na upis u Registar posrednika Ministarstva pravde RS.

Obuka je namenjena svima koji žele da se bave poslovima medijacije/posredovanja u rešavanju sporova, kao i onima koji žele da unaprede veštine komunikacije, pregovaranja, te upravljanja i rešavanja sukoba u svakodnevnom poslovanju i radu.

Ovu obuku sprovode medijatori sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom i preko 400 sprovedenih medijacija, uz korišćenje metodologije treninga JAMS International (SAD). Predavači su akreditovani od strane Ministarstva pravde Republike Srbije i sertifikovani su od strane Svetske banke, International Mediation Institute, American Bar Association (ABA), JAMS (SAD), ACR (SAD), ADR Group (UK), Privredne komore Srbije, Poverenika za zaštitu ravnospravnosti, itd.

Program obuke posebno je prilagođen sprovođenju putem interneta korišćenjem aplikacije ZOOM. Radi najoptimalnijeg prilagođavanja metodologije predavanja potrebama polaznika obuke, ova obuka se sprovodi tokom šest (6) dana, dok je ukupan fond časova u potpunosti u skladu sa Pravilnikom o programu obuke posrednika. Ovakav pristup je neophodan kako bi svi polaznici, u uslovima pohađanja obuke „online“ imalli adekvatu pripremu i vreme za odmor, kao i jednaku priliku da učestvuju u praktičnim vežbama i simulacijama u ulozi medijatora.

Nakon prijavljivanja, svi polaznici dobiće instrukcije za instaliranje ZOOM aplikacije, koje je besplatno, kao i sve informacije i podršku neophodne za pohađanje obuke putem interneta. Za učešće na obuci, svakom polazniku je neophodan računar/tablet sa integrisanim ili eksternim mikrofonom i kamerom (moguće je koristiti i tablet ili mobilni telefon, iako se preporučuje računar sa tastaturom), kao i stabilna internet konekcija.

U nedelji koja prethodi obuke, svi registrovani učesnici dobiće poziv za „online“ sesiju od 60 minuta na kojoj će im biti pružena podrška za besplatnu instalaciju ZOOM aplikacije, i dati saveti za korišćenje ove aplikacije u pohađanju obuke. Ova sesija je dobrovoljna i besplatna i nije uslov za pohađanje obuke, iako se preporučuje, naročito učesnicima koji nisu imali prethodnog iskustva sa ovom aplikacijom ili sa obukama putem interneta.

***
Kotizacija za obuku iznosi 29.500 dinara***
BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Kotizacija obuhvata nastavu, sve materijale i prezentacije, priručnik za obuku, radni materijal i dodatnu literaturu, pristup interaktivnoj E-learning platformi, kao i Uverenje o završenoj obuci.

Plaćanje se može izvršiti u 2 rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, odnosno po dobijanju profakture, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije 3 (tri) dana pre početka obuke.

Preuzmite Prijavni formular (.word) ili se prijavite klikom na link.   

Program obuke sprovodi se prema sledećem rasporedu:

  • I dan, 1. mart (ponedeljak) 17.30-20.45 (4 časa)
  • II dan, 3. mart (sreda) 17.30-20.45 (4 časa)
  • III dan, 5. mart (petak) 17.30-20.45 (4 časa)
  • IV dan, 8. mart (ponedeljak) 17.30-20.45 (4 časa)
  • V dan, 10. mart (sreda) 17.30-20.45 (4 časa)
  • VI dan, 12. mart (petak) 17.00-21.00 (5 časova)
Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-551, 011/3231-552 i 069/100-8000.

 

Kategorije

E-learningMedijacijaPartneri SrbijaEdukacijaUpravljanje konfliktima