Partneri Srbija

Pridružite se programu „House in Order“: Osnažite svoju organizaciju

28.08.2024.

Verujući da je snažno građansko društvo ključni preduslov za budućnost demokratije u Srbiji, PartnersGlobal, u saradnji sa lokalnim partnerima, Partnerima Srbija i Građanskim inicijativama, s ponosom najavljuje treći ciklus programa „House in Order“.

Ovaj sveobuhvatni program obuke i podrške osmišljen je kako bi odgovorio na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju organizacije civilnog društva u Srbiji. Naš cilj je da osnažimo vašu organizaciju da uskladi svoje poslovanje sa zakonskim regulativama, unapredi interne procedure i ojača svoje kapacitete, što će rezultirati većom finansijskom stabilnošću, pravnom usklađenošću i efikasnijim sprovođenjem projekata.

Šta je novo ove godine?
Na osnovu potreba koje smo prepoznali tokom prethodne dve godine pružanja podrške i vaših sugestija za unapređenje programa, ovogodišnji program nudi prilagođene aktivnosti koje imaju za cilj da vašu organizaciju učine samostalnijom i otpornijom.

Kako možete imati koristi:
1. Otvorena vrata (onlajn):
    • Šta: Učestvujte u našim onlajn sesijama koje ćemo održavati dva puta mesečno, gde ćete imati priliku da postavite pitanja, podelite dileme i diskutujete o specifičnim izazovima sa kojima se suočavate.
Detaljan spisak tema i termine održavanja otvorenih vrata možete pronaći OVDE

2. Direktna podrška (1 na 1):
    • Šta: Određenom broju organizacija koje učestvuju na Otvorenim vratima biće pružena prilika za direktnu, individualnu podršku u rešavanju specifičnih izazova, kao što su izrada pravilnika, savetovanje prilikom inspekcijskog nadzora, ili pomoć u pisanju projekata i budžetiranja itd.
3. Baza relevantnih resursa i alata za nesmetano funkcionisanje i razvoj organizacija civilnog društva:
    • Šta: Registrujte se na E-learning platformu Partnera Srbija i pristupite strukturisanom programu kroz pet modula koji nudi pisane i video materijale, šablone, priručnike i druge korisne alate u oblastima kao što su usklađenost u poslovanju i osnivanje organizacija civilnog društva, finansijski menadžement i upravljanje organizacijom, upravljanje i razvoj ljudskih resursa, digitalna bezbednost, integracija manjinskih perspektiva u rad organizacija.

Prijavite se odmah i osnažite svoju organizaciju!

  • Za pristup bazi resursa, možete se prijaviti putem LINKA
  • Za učešće u otvorenim vratima, možete se prijaviti putem LINKA
Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na imejl adresu office@partners-serbia.org ili putem telefona 011/3231-551.

Ovaj program je deo projekta „Za snažnije građansko društvo“, koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC). Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo, Partneri Srbija i Građanske inicijative.
 
 

Kategorije

Vesti