Partneri Srbija

Trening komunikacijskih i pregovaračkih vešina za članove MINS-a

26.06.2019.


U Ečkoj je 24. i 25. juna 2019. održana dvodnevna obuka u oblasti komunikacijskih veština, za 26 članova Mreže inspektora Srbije (MINS).

Učesnicima su, kroz interaktivna predavanja i vežbe, predavači Blažo Nedić i Dragana Ćuk Milankov, predstavili osnovne tehnike komunikacije u radu sa nadziranim subjektima, veštine neophodne u radu sa „teškim klijentima”, načine mirnog rešavanja sporova i tehnike pregovaranja, kao i kako komunicirati u situacijama emotivne tenzije.

Ovo je bila još jedna prilika za razmenu iskustava sa terena i u radu kolega inspektora iz cele Srbije i svih nivoa inspekcija, kao i prilika da se, kroz stečena znanja, jačaju interni kapaciteti MINS-a i njenih članova.

Obuke je deo projekta Jačanje kapaciteta Mreže inspektora Srbije, koji Partneri Srbija sprovode u saradnji sa Mrežom inspektora Srbije, a uz podršku USAID CfG Projekta saradnje za ekonomski razvoj (USAID Cooperation for Growth – CfG). Jedna od projektnih aktivnosti predstavlja i izradu e-biltena sa primerima iz prakse – Informator Mreže inspektora Srbije, čije drugo izdanje možete preuzeti OVDE (u .pdf formatu).

Kategorije

IzdvajamoDobro upravljanjeJačanje kapaciteta MINSVesti