Partneri Srbija

Istraživanje “SARADNJA OCD SA DONOSIOCIMA ODLUKA“

04.04.2023.

Partneri Srbija Vas pozivaju na predstavljanje nacrta Izveštaja i preporuka za unapređenje saradnje organizacija civilnog društva i organa vlasti i javnih institucija u Republici Srbiji.



 
Mesto: Prostor Miljenko Dereta, Dobračina 55, Beograd
Vreme: 5. aprila 2023. godine, u trajanju od 13:00h do 16:00h

Događaj je namenjen organizacijama civilnog društva, a organizuje se radi daljih konsultacija i boljeg razumevanja podataka prikupljenih tokom istraživanja, a sve u cilju unapređenja okolnosti u kojima civilni sektor deluje i unapređenja saradnje sa donosiocima odluka.

Na osnovu rezultata prikupljenih iz upitnika, sprovedenih intervjua i fokus grupa, sastavljen je nacrt Izveštaja o saradnji organizacija civilnog društva sa donosiocima odluka. Radi boljeg razumevanja prikupljenih podataka, kao i dobijanja povratnih informacija na prve rezultate Istraživanja, želeli bismo da čujemo Vaša mišljenja i stavove kako bismo što preciznije utvrdili zaključke i preporuke za unapređenje rada i aktivnosti OCD u ovoj oblasti.

 

Nacrt izveštaja će predstaviti Blažo Nedić, ekspert organizacije Partneri Srbija, nakon čega će se, pre diskusije, učesnicima obratiti:


- Tara Petrović,
Građanske inicijative

- Dragan Đorđević, Odbor za ljudska prava Niš

- Žarko Stepanović, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog (TBC)

 

Događaj će biti hibridnog formata, učešće će biti omogućeno uživo i online, preko zoom platforme.

Na događaju će biti omogućen prevod na znakovni jezik.

 

Molimo Vas da se za učešće na događaju registrujete putem sledećeg linka: https://forms.gle/1PKaBCtzaYAaWCqm7

 

Svim registrovanim učesnicima koji odaberu opciju praćenja online će pre događaja biti dostavljen zoom link za praćenje događaja.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara, budite slobodni da nas kontaktirate na 011/3231-551 ili na office@partners-serbia.org

 

Ovaj događaj organizuje se u okviru projekta  “Za snažnije građansko društvo – Građani na delu”.
Projekat Za snažnije građansko društvo sprovodi se uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

Kategorije

Najave događajaVestiZa snažnije građansko društvo